Change the way you care. #Paulus

 
 

Tarinamme

Oman hevosen tai koiran hyvinvointi on jokaiselle omistajalle sydämen asia. Kuitenkin useimmat hevos- ja koiraihmiset ovat joskus tuskailleet eläimensä lääkekirjanpidon tai sen puuttumisen kanssa. Rokotusten muistaminen voi olla haastavaa. Painon muutosten seuraaminen ja painonhallinta tahtoo unohtua. Papereille merkittyjä hoitotoimenpiteitä on vaikea löytää juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen kohtasi nämä kaikki haasteet sekä työssään että hevosen ja koiran omistajana. Hän alkoi kehittämään mobiilisovellusta helpottamaan lemmikinomistajien ja eläinlääkärien arkea. Pitkän suunnittelun, ideoinnin ja kehitystyön jälkeen Paulus-sovellus oli valmis testikäyttöön.

Pilotointiin otettiin mukaan useita kymmeniä hevosenomistajia ravi- ja ratsupuolelta, ammattilaisia ja harrastajia. Myös Ylä-Savon Ammattiopisto oli mukana Pauluksen testauksessa ja suunnittelussa. Myöhemmin sovellusta kokeiltiin myös koiranomistajilla. Palaute oli kannustavaa.

“Tavoitteenamme oli tehdä Pauluksesta helppokäyttöinen ja luotettava eläinten omistajien ja ammattilaisten tarpeet täyttävä mobiilisovellus, joka palvelisi lajista ja tavoitteista riippumatta. Samalla hevoset ja koirat voisivat paremmin. Pauluksen avulla eläimesi terveystiedot ovat aina mukanasi, vaikka joutuisit käymään eri eläinlääkäreillä”, Heidi kertoo.

Tervetuloa Pauluksen maailmaan!

 
 

Sovellus on saanut nimensä Heidin Paulus-koirasta, joka on viettänyt lähes koko elämänsä hevostellen.