Change the way you care. #Paulus

 
 

Tarinamme

Useimmat hevosihmiset ovat joskus tuskailleet hevosen pakollisen lääkekirjanpidon tai sen puuttumisen kanssa. Rokotusten muistaminen voi olla haastavaa. Papereille merkittyjä hoitotoimenpiteitä on vaikea löytää juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen kohtasi kaikki nämä haasteet työssään sekä hevosen omistajana. Hän alkoi kehittää mobiilisovellusta helpottamaan hevosen omistajien ja eläinlääkärien arkea. Pitkän suunnittelun, ideoinnin ja kehittelytyön jälkeen Paulus-sovellus oli valmis testikäyttöön. Pilotointiin otettiin mukaan useita kymmeniä hevosenomistajia ravi- ja ratsupuolelta, ammattilaisia ja harrastajia. Myös YSAO – Ylä-Savon Ammattiopisto oli mukana Pauluksen testauksessa ja suunnittelussa. Palaute oli kannustavaa.

Tavoitteenamme oli tehdä Pauluksesta helppokäyttöinen, luotettava ja hevosen omistajien ja ammattilaisten tarpeet täyttävä mobiilisovellus, joka palvelisi hevosihmisiä lajista ja tavoitteista riippumatta ja hevoset voisivat paremmin. Hevosen terveystiedot ovat aina mukanasi, jos vaikka joudut käyttämään eri eläinkääreitä.

Tervetuloa Pauluksen maailmaan!

Paulus-tiimi
Heidi, Kirsi, Risto ja pääpomo Paulus-koira

 
 

Paulus-sovelluksen avulla hevosesi terveystiedot ja hoitotoimenpiteet on helppo pitää ajan tasalla.